4. Kaizen Paylaşımları 2018

İzmir Makine Mühendisleri Odası Endüstri Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonu tarafından organize edilen 4. KAIZEN Paylaşımları etkinliği 23 – 24 Şubat 2018  tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşecek. Daha önce gerçekleşen etkinliklerden farklı olarak 4.KAIZEN Paylaşımları sadece İzmir bölgesindeki firmalara ait projelere değil Türkiye genelindeki diğer firmalara ait projelere de yer vererek daha zengin bir içerik oluşturacak. Milenyum Danışmanlık olarak bizde bu etkinliğe katılacağız.

Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından gerçekleştirilen etkinliğin amacı Kaizen kavramının firmalar tarafından daha iyi anlaşılması ve uygulama alanlarının genişletilmesidir.

25 Kobetsu, 53 Önce/Sonra ve 6 Yazılım Kaizeni olmak üzere toplam 84 proje sergilenmek üzere  değerlendirme kurulunun çalışmaları sonunda belirlendi. (Sergide yer alacak projeleri görmek için tıklayınız.)  CMS Jant, Hugo Boss, Süper Film gibi firmalarında içinde bulunduğu bir çok katılımcı etkinlikte projelerini sergileyecekler. Katılımcılar ile proje sahipleri sergi alanında bir araya gelerek projeler hakkında detaylı bilgi edinme şansı yakalayacaklar. Her üç alanda değerlendirilen projeler arasından dereceye giren projeler değerlendirme ekibi (genellikle her kategori için bir akademisyen, bir sektör çalışanı ve bir danışmandan oluşan üçer kişilik ekip) tarafından belirlenecek.

“Kaizen’de Ölçülebilirliğin Önemi” konulu açık oturuma  BİMAR Genel Müdür Yardımcısı  Murat Özemre, Ege Profil İşletme Müdürü Ethem Gökmen ,   Vestel Elektronik – TPM Koordinatörü Vural Kömürcüoğlu , Bosch Termoteknik Komponent Üretim ve  İş Mükemmelliği Yayılımı Direktörü Gündüz Karaören, Bosch Termoteknik  Fabrika ve Müşteri Lojistiği Direktörü Fatih Sezen konuşmacı olarak katılacak.

 

Ayrıntılı bilgi için “http://embk.mmoizmir.org” sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

4. Kaizen Paylaşımları 2018

4. Kaizen Paylaşımları 2018” üzerine bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir