Gelişim Koçluğun Eskişehir Ramada Encore Otelde 14-15 Mart tarihlerinde organize ettiği Metot Mühendisliği/Analizi eğitimi katılımcıların paylaşımları ile zengin geçti. Etüt almanın inceliklerinin anlatıldığı, ve süreçleri oluştururken atılması gereken adımların anlatıldığı eğitim 2 gün boyunca zengin bir paylaşımla geçti. Katılımcılar operatör, etütçü, mühendis, danışman ve firma sahibi gözünden nasıl bakmasının doğruluğunu konuştuk. Yeni firkilerin aktardık. İşletmelerde oluşan İsraf Kara Deliklerinin nasıl giderilebiceğini aktadır. Ve bütün bu süreçleri Timer Pro yazılımı ile nasıl uygulanabileceğini veya uygulayabileceklerini anlattık.

Gelişim Koç’luk firma sahibi Nigar Erden Hanımın yönettiği kişilik testi analizi ile kendimizi tanımaya nasıl başlayabileceğimizi uygulamalı anlattı.

Tüm katılımcılarımıza ve ev sahibi Gelişim Koç’luktan Nigar Hanıma teşekkürlerimizle…

Gelişim Koçluk ile Etüt Mühendisliği Eğitimi

Gelişim Koçluk ile Etüt Mühendisliği Eğitimi” üzerine bir düşünce

  • 2 Nisan 2020, 22:02
    Kalıcı bağlantı

    Sizinle ve kıymetli genç meslektaşlarımızla, faydasına çok inandığımız, verimlilik, gelişim ve mesleki dayanışma esaslı, uygulamalı yeni bir çalışma atölyemizi daha gerçekleştirme mutluluğunu yaşadık! Değerli katkılarınız, bilgi ve deneyim paylaşımlarınız için size ve katılımcılarımıza çok teşekkür ederim. Sağlıkla, nicelerine olsun dileğim!

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir