Kenan Berkdemir
Kenan Berkdemir

İTÜ Sakarya Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümü 1990 mezunlarındandır. İngilizce dil eğitimini New York Baruch College’ de tamamladı. General Motors, Nasaş ve Puma gibi farklı firma ile sektörlerde Proje Yöneticiliği, Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Sistem Analistliği yapmıştır.

1999 da kurduğu Milenyum Danışmanlık ve Berkdemir Sigorta ortaklarından olup, 15 yıldır Kurumsal Kaynak Planlaması, Üretim Yönetimi ve Teknik Danışmanlık görevini yürütmektedir.

Türkiye Bilişim Derneği Tübider de Yönetim Kurulu üyeliği ve Piyasa Gözetim ve Denetim Kurulu Başkanlığı yaparak Bilişim sektöründe katma değer yaratan çalışmalarda aktif görev almıştır.

Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği ve Bilişim Mühendislikleri Bölümlerinde Kurumsal Kaynak Planlaması eğitimlerini 8 yıldır uygulamalı olarak yürütmektedir. Danışmanlık çalışmaları yanı sıra, KOSGEB bünyesinde KKP eğitimlerine devam etmektedir.

Gaziantep ve Dokuz Eylül Üniversitelerinin Endüstri Mühendislikleri Bölümlerinde Zaman Etüdü ve Yalın Üretim Teknikleri konulu eğitimler vermiştir. Diğer Üniversitelerimiz ile bu bağlantılar devam etmekte olup, dönem içinde uygunluklara eğitimlere devam edecektir.

1966 doğumlu olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kenan Berkdemir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir